Середа, 24.04.2024, 21:10
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


Про строки полювання

 

         Питання відкриття сезону полювання 2017-2018 років на Львівщині обговорювалось на нараді в Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства усіма користувачами мисливських угідь за участю представників правоохоронних органів, Держекоінспекції та Держпродспоживслужби Львівської області. Зважаючи на цьогорічні біофенологічні спостереження та погодні кліматичні умови, абсолютною більшістю користувачів мисливських угідь було прийнято узгоджене рішення, що полювання на водоплавних мисливських птахів (гусей, качок, лисок, тощо) розпочати з 18 години 12 серпня і завершити 31 грудня 2017 року. На голубів та пер ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 06.06.2017

Результати аукціонних торгів

 

Як уже повідомлялось, 30 травня відбулись аукціонні торги необробленою деревиною лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ заготівлі третього кварталу 2017 року.

На торгах було реалізовано 41 014 м3 деревини із 52039 м3 виставленої, що становить 78,8%. Із виставлених сортиментів низький відсоток реалізації у дров паливних – 62,2 %; пиловник ясень – 42 %; пиловник липа – 21,6 %. Інші сортименти були продані досить успішно.

Результати аукціонних торгів у розрізі сортиментів та лісогосподарських підприємств подано у таблиці.

... Читати далі »

Переглядів: 293 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 06.06.2017

У Львові обговорили питання щодо прозорого ведення лісового господарства в області

 

Сьогодні, 31-го травня під час зустрічі, організованої дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів» спільно з проектом «Лісова варта» говорили про те, як забезпечити публічний доступ до електронних карт лісових насаджень з позначеними рубками всіх лісокористувачів, як забезпечити реальну участь місцевих громад. 

Основною аудиторією учасників дискусії були представники WWF в Україні, Громадський Рух «Стоп лісоцид», Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства, Кластер Деревообробки та ще багато інших експертів.

Участь у дискусії взяли перший заступник начальника Львівського ОУЛМГ Ярослав Целень, голова Громадської ради при Львівському ОУЛМГ Степан Миклуш, заступник начальника Державно ... Читати далі »

Переглядів: 244 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 06.06.2017

Меню сайту