Четвер, 25.04.2024, 20:12
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


Пожежна безпека в лісі

Щорічно лісові пожежі завдають непоправного збитку природі і державі. Найбільша кількість пожеж, як правило, припадає на весняно-літній період. У вихідні й святкові дні ліс відвідує велика кількість людей, що призводить до різкого зростання джерел вогню.

Шановні гр ... Читати далі »

Переглядів: 259 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 11.08.2017

Держлісагентство розширює співпрацю з Всесвітнім фондом природи щодо проекту "Лісова варта"

 

Державне агентство лісових ресурсів України звернулося листом до начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарства щодо сприянню проекту «Лісова варта» за підтримки Фінського фонду місцевого співробітництва та Лісової служби США «Дунайсько-Карпатська програма Всесвітнього Фонду природи (WWF-DCP)».

Держлісагентство просить довести до всіх працівників облуправлінь та підпорядкованих підприємств інформацію щодо впровадження зазначеного проекту.

«Одночасно просимо сприяти та надавати можливу допомогу представникам проекту «Лісова Варта» у разі їх перебування та проведення, передбачених проектом, відповідних робіт у лісових насадженнях на території підпорядкованих державних підприємств», - йдеться у листі.

Окрім того, надано доруче ... Читати далі »

Переглядів: 310 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 11.08.2017

Лісові господарства області прозвітували за І-ше півріччя 2017 року (відео)

04 липня  лісгоспи області підвели підсумки  господарсько-фінансової діяльності за І півріччя 2017 року і обговорили стан роботи та завдання щодо підвищення ефективності охорони лісів від незаконних рубок. Окрім цього, розглянуто питання створення нових лісових насаджень, інвестицій в лісове господарство і переробку деревини, охорони лісів від пожеж та шкідників.

 Детальніше дивіться у відеосюжеті на 12.20 хв. у Новинах на каналі ТРК Львів.

Відео для перегляду за посиланням: 

www.youtube.com/watch

э

Переглядів: 298 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 11.08.2017

Меню сайту