Вівторок, 23.04.2024, 21:03
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


 

    Щорічно лісові пожежі завдають непоправного збитку природі і державі. Найбільша кількість пожеж, як правило, припадає на весняно-літній період. У вихідні й святкові дні ліс відвідує велика кількість людей, що призводить до різкого зростання джерел вогню.

... Читати далі »

Переглядів: 164 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 28.04.2021

Шановні громадяни — відвідувачі лісу!

Під час відпочинку в лісі чи збиранні грибів дотримуйтесь культури поведінки в лісі. Не залишайте побутового сміття і відходів.

За засмічення лісів згідно статті 73 КУпАП передбачено штраф для громадян від 425 до 850 грн., для посадових осіб від 850грн. до 1190грн.

Громадяни, дотримуйтесь правил поведінки в лісі!!!

 

Повзанюк І.М.— Головний лісничий ДП «Золочівське лісове господарство»

Переглядів: 147 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 28.04.2021

Сьогодні, 23 квітня, у приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства на виконання наказу Держлісагентства України від 16.03.2021 року №171 відбулася міжвідомча нарада щодо запобігання та боротьби з незаконними рубками, попередження розкрадання лісопродукції та іншими порушеннями у сфері охорони лісових ресурсів.

У нараді взяли участь заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Бучко Ю.Б., представники Головного управління Національної поліції у Львівській області, Прокуратури Львівської області, Управління стратегічних розслідувань у Львівській області, Державної екологічної інспекції у Львівській області, голова Львівської обласної організації профспілки Максимець В.Й., представники Громадської ради при Львівському ОУЛМГ та директори державних лісогоспод ... Читати далі »

Переглядів: 146 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 28.04.2021

В Україні День охорони праці відзначають щорічно 28 квітня. У 2021 році за рекомендацією Міжнародної організації праці Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі відзначається під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі (БЗР)».

Пандемія COVID-19 обумовила вибір теми Всесвітнього дня охорони праці і у 2021 році. Минулого року вірус зупинив життя цілої планети і внаслідок цього, звичайно, постраждали як роботодавці, так і працівники. Наслідки негативного впливу коронавірусної інфекції на сферу праці доводиться долати до цього часу.

Разом з кризою прийшло усвідомлення важливості зміцнення систем безпеки та здоров’я на роботі, включно зі службами безпеки та охорони здоров՚я, як на національному рівні, так і на рівні підприємств. Саме том ... Читати далі »

Переглядів: 161 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 28.04.2021

Орієнтовний план заходів щодо роботи з громадськістю по ДП "Золочівський лісгосп" на 2021 рік

стор.1 

стор.2

 

Орієнтовний план роботи з проведення консультацій з громадськістю по ДП "Золочівський лісгосп" на 2021 рік

Переглядів: 158 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 28.04.2021

Меню сайту