Четвер, 25.04.2024, 10:29
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 91 92 »

Шановні громадяни — відвідувачі лісу!

Під час відпочинку в лісі чи збиранні грибів дотримуйтесь культури поведінки в лісі. Не залишайте побутового сміття і відходів.

За засмічення лісів згідно статті 73 КУпАП передбачено штраф для громадян від 425 до 850 грн., для посадових осіб від 850грн. до 1190грн.

Громадяни, дотримуйтесь правил поведінки в лісі!!!

 

Повзанюк І.М.— Головний лісничий ДП «Золочівське лісове господарство»

Переглядів: 148 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 28.04.2021

Сьогодні, 23 квітня, у приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства на виконання наказу Держлісагентства України від 16.03.2021 року №171 відбулася міжвідомча нарада щодо запобігання та боротьби з незаконними рубками, попередження розкрадання лісопродукції та іншими порушеннями у сфері охорони лісових ресурсів.

У нараді взяли участь заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Бучко Ю.Б., представники Головного управління Національної поліції у Львівській області, Прокуратури Львівської області, Управління стратегічних розслідувань у Львівській області, Державної екологічної інспекції у Львівській області, голова Львівської обласної організації профспілки Максимець В.Й., представники Громадської ради при Львівському ОУЛМГ та директори державних лісогоспод ... Читати далі »

Переглядів: 146 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 28.04.2021

В Україні День охорони праці відзначають щорічно 28 квітня. У 2021 році за рекомендацією Міжнародної організації праці Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі відзначається під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі (БЗР)».

Пандемія COVID-19 обумовила вибір теми Всесвітнього дня охорони праці і у 2021 році. Минулого року вірус зупинив життя цілої планети і внаслідок цього, звичайно, постраждали як роботодавці, так і працівники. Наслідки негативного впливу коронавірусної інфекції на сферу праці доводиться долати до цього часу.

Разом з кризою прийшло усвідомлення важливості зміцнення систем безпеки та здоров’я на роботі, включно зі службами безпеки та охорони здоров՚я, як на національному рівні, так і на рівні підприємств. Саме том ... Читати далі »

Переглядів: 161 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 28.04.2021

Орієнтовний план заходів щодо роботи з громадськістю по ДП "Золочівський лісгосп" на 2021 рік

стор.1 

стор.2

 

Орієнтовний план роботи з проведення консультацій з громадськістю по ДП "Золочівський лісгосп" на 2021 рік

Переглядів: 158 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 28.04.2021

На зображенні може бути: дерево та текст «A створюемо лси разом»

17.04.2021 року, в рамках акції "Створюємо ліси разом", лісівники ДП «Золочівське лісове господарство» спільно з Департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, Басейновим управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну, Золочівською міською радою та компанією ICOOLA.UA взяли участь у відтворенні лісів.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять, дерево та просто неба ... Читати далі »

Переглядів: 166 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 20.04.2021

З настанням весни часто спостерігається випалювання сухої рослинності на полях та луках. Необдумане випалювання сухої рослинності призводить до загибелі всього живого (комах, птахів, першого приплоду зайців…) і може спричинити лісову пожежу, яка здатна за лічені хвилини знищити не один гектар лісу. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. Зупинити вогонь, що набрав сили, буває дуже непросто. На гасіння лісових пожеж витрачаються величезні сили та засоби.                                                             &n ... Читати далі »

Переглядів: 166 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 07.04.2021

З 1 квітня 2016 року в Україні уперше стала проводитися нова природоохоронна кампанія, - «сезон тиші», що має законодавчу основу, зокрема Закон України «Про тваринний світ». «Сезон тиші» це природоохоронний захід, упроваджений до виконання в Україні означеного вище Закону а саме, частини п’ятої ст. 39. Охорона середовища існування, умов розмноження, шляхів міграції тварин

У період масового розмноження диких тварин, з 1 квітня до 15 червня, забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах).

Отже у період із 1 квітня до 15 червня у ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 07.04.2021

Меню сайту