Субота, 20.04.2024, 00:15
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


14:41
Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» у Зозулівському ліснийтві

    Щороку 21 березня відзначають Міжнародний день лісів, який започаткований Генеральною Асамблеєю ООН з 2012 року. Щороку він проходить під різними гаслами. У 2019 році він відбувається під гаслом «Ліси та освіта» .

    У цей день в Україні стартує щорічна Всеукраїнська акція Державного агентства лісових ресурсів «Майбутнє лісу у твоїх руках». Вона триватиме протягом місяця – до Дня довкілля.

    Варто зазначити, що Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» проходить під час весняних лісокультурних робіт з відтворення лісів на минулорічних зрубах.

    Метою акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, дотримання правил поведінки у лісі. Для нас важливо надати можливість учнівській молоді, представникам громадськості та загалом всім бажаючим взяти участь у створенні лісів, а також підвищити довіру громадян до діяльності лісогосподарської галузі. Відтворювати ліси це основне завдання лісівників. І ми хочемо, щоб люди знали про нашу роботу якнайбільше.
    Так, сьогодні, перед школярами Зозулівського лісництва виступив  лісничий Зозулівського лісництва Кіляр О. В. про роль лісів у житті людини і в цілому для суспільства. Після того,  учні Зозулівського шкільного лісництва, представники місцевої влади та громади, працівники лісової охорони відзначаючи Міжнародний день лісів, висадили сіянці сосни та дуба на ділянці площею 1 гектар у кв. 33 вид. 30.7  у Зозулівському лісництві. Взимку тут, відповідно до планів лісовпорядкування та лісорубного квитка, відбулася заготівля стиглого лісу. І тепер, після підготовки ґрунту, відбувається відновлення лісу.

 

ДП "Золоячівське лісове господарство"

відділ лісового господарства

Переглядів: 278 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту