Четвер, 25.04.2024, 14:37
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


15:26
Акція в Словітському лісництві спільно з працівниками компанії ПепсіКо

   У суботу 23 березня 2019року у Словітському лісництві у кв. 24 вид 11.1 площа 0,8га в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» взяли участь працівники компанії ПепсіКо разом зі своїми дітьми, приурочуючи її до Міжнародного дня лісів 21 березня.

 Мета  акції- шанобливе ставлення до природи, забезпечення зацікавленості в збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі.

 

   До приїзду, працівники лісництва уже провели механізовану підготовку грунту,  привезли із розсадника Сасівського лісництва садивний матеріал дуба звичайного і прикопали його.  Перед посадкою лісових культур головний лісничий ДП «Золочівський лісгосп» провів  інструктаж -  навчання  про техніку садіння сіянців.  Батьки працювали із мечем Колесова, а діти допомагали. Після закінчення посадки працівники лісової охорони пригостили гостей  свіжим березовим соком.

    Садіння лісу в межах акції - це завжди свято, адже до посадки долучаються люди, які не причетні до лісівничої професії, проте прагнуть зробити свій внесок у примноження зелених скарбів. Напевно тому з кожним роком все більше бажаючих приєднатися до таких заходів.

   Лісові культури ростимуть і через роки радуватимуть своєю величчю й красою, а в кожного учасника назавжди закарбується в пам’яті день, коли зроблено особистий внесок в озеленення рідного краю.

ДП "Золоячівське лісове господарство"

відділ лісового господарства

 

Переглядів: 294 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту