Вівторок, 23.04.2024, 10:06
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


16:39
Держ.агенство ліс.ресурсів визнано ефективним управлінцем

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО ЛІСОВИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ ВИЗНАЛИ ЕФЕКТИВНИМ УПРАВЛІНЦЕМ

3622 українські держкомпанії показали збиток майже в $ 1,5 млрд. за підсумками 2012 року. Тоді як, в 2011 році вони закінчили рік з прибутком близько $ 1125000000, пише газета «Капітал».

Роботу держкомпаній аналізувало Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Найбільший мінус показав «Нафтогаз-України» - мінус $ 1,3 млрд (у позаминулому році - прибуток $ 0980000000). Але навіть без урахування «Нафтогазу» картина гнітюча: держкомпанії різко погіршили свої фінансові показники.

48 з 86 органів влади державної виявилися нікудишніми управлінцями. У тому числі 11 з 27 регіональних адміністрацій (Крим потрапив до «чорного списку»). Добре керували держкомпаніями тільки Міністерство економічного розвитку і торгівлі, Міністерство закордонних справ, Міністерство інфраструктури, Міністерство соціальної політики і Міністерство фінансів.

Також ефективними управлінцями Міністерство економічного розвитку і торгівлі назвало Державне агентство лісових ресурсів України, Пенсійний фонд і Національну академію правових наук.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі готує такі звіти щороку до 1 липня. Після цього звіт виноситься на розгляд Кабінету Міністрів. Уряд вирішує, як покарати винних чиновників. Міністерство економічного розвитку і торгівлі пропонує розривати контракти з директорами держкомпаній, які показують найбільший збиток. Але останнє слово залишиться за Кабміном.

 

Новий регіон - Київ

Переглядів: 538 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту