Четвер, 28.03.2024, 12:15
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


15:44
Львівщина: діалог щодо створення нових лісів розпочато

Сьогодні під керівництвом заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Бучко Ю.Б. відбулась робоча нарада з питань  організації виконання Указу Президента України «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів» від 07.06.2021 року №228/2021.

Участь у нараді взяли представники Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, Департаменту архітектури та містобудування Львівської ОДА, Департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА, Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства та ОКС ЛГП «Галсільліс».

Заступник голови Львівської ОДА Бучко Ю.Б. повідомив присутнім, що на виконання Указу Президента України «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів» від 07.06.2021 року №228/2021 головам об’єднаних територіальних громад області направлено листа щодо вжиття заходів з ідентифікації самозаліснених та придатних для створення лісів земельних ділянок державної та комунальної форм власності.

Начальник Львівського ОУЛМГ Дейнека А.М. розповів про різні варіанти співпраці з об’єднаними територіальними громадами з порушених питань.

На наступному тижні на майданчику Львівської обласної державної адміністрації планується продовження діалогу усіх зацікавлених сторін задля реалізації зазначеного  Указу Президента України.

Переглядів: 159 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Меню сайту