П`ятниця, 19.04.2024, 06:47
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


17:39
Не смітіть

Майте совість – не смітіть!

 

Навіть у лісі треба бути культурним. Може, у лісі – особливо, бо мало тих лісів залишилося.

Для того, щоб знищити ліс, не обов’язково його вирубати – можна його просто засмітити. І з кожним днем громадяни власноруч знищують гектари лісів, а з ними й чисте повітря, яким самі ж і дихають. Прикро усвідомлювати, що безлад, створений людьми сьогодні, залишить вагомий негативний слід на багато років вперед. Наші нащадки, беручи з батьків приклад, продовжать «сміттєву традицію», що в подальшому призведе до екологічної катастрофи, масштаби якої будуть вражаючими.

Засмічення лісів відходами тягне за собою накладання штрафів. Проте сплачується їх на жаль дуже мало, бо для правомірного стягнення, необхідно на місці скоєння адміністративного правопорушення скласти протокол на особу, що його здійснила. Простіше кажучи треба спіймати на гарячому. А це вдається дуже рідко.

То що ж залишається робити, якщо штрафами людей не злякаєш? Якими словами достукатись до їх свідомості, аби припинити те безладдя, що вони коять?

Шановні мешканці міста й району, ДП «Золочівський лісгосп» вже в котре звертається до вас з проханням бути свідомими громадянами. Не нашкодьте самі собі, залишайтеся людяними. Зовсім скоро сморід від сміття може пересилити пахощі хвойних дерев, терпкого після дощу листя тополь, березових сережок, квітучих трав – всього того, чим напоєне лісове повітря. Невже в таких пахощах ви б хотіли провести свій вихідний день?

Куть М.В. Директор ДП "Золочівський лісгосп"

Переглядів: 614 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Меню сайту