П`ятниця, 29.03.2024, 01:31
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


10:34
Підсумки виконання програми «Зелена країна»

Підсумки виконання програми «Зелена країна»

Цьогоріч завершилась Акція Держлісагентства «Створюємо ліси разом» та виконання програми Президента України «Зелена країна». Ініціатива передбачає збереження та відтворення лісів, збільшення їх площі на теренах нашої держави.

Лісівники ДП «Золочівський лісгосп» активно долучились до виконання програми Президента «Зелена країна». Протягом 2021 року на лісокультурних ділянках було посаджено 42,29 тис.шт. сіянців на площі 10.9г…

Також 30 жовтня ДП «Золочівський лісгосп» долучився до міжнародної екологічної акції «Висадження дерев одним мільйоном людей за одну добу» у рамках глобального екологічного проекту «Greening the Planet». Цього дня, за координації ГО «Добро.Дій» на локаціях нашого підприємства 32 учасниками спільно з лісівниками було створено 0.8 га лісових культур, Сосни звичайної.

Окрім традиційного садіння лісу нашим підприємством у рамках Акції активно проходили інформаційно-просвітницькі заходи та заходи із озеленення територій:

✅ предено 1 конкурс на тему акції.

✅ доповнено 4 парки, алей;

✅ проведено озеленення територій 4 навчальних та дошкільних закладів освіти.

✅ проведено озеленення території 1 лікарні. Та 4 соціальних об'єкти району.

В заходах прийняли участь понад 100 чоловік з різних організацій та навчальних закладів.

Для виконання виробничих завдань щодо вирощування посадкового матеріалу для створення нових лісів, нашим підприємством у 2021 році було заготовлено понад 2000 кг насіння головних лісоутворюючих та супутніх порід.

За матеріалами осінньої інвентаризації у поточному році на власних лісових розсадниках вирощено більше 300тис.шт. стандартних сіянців.

+3

55

Переглядів: 176 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту