Четвер, 25.04.2024, 13:18
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


11:25
Проведено перевірку знань працівників лісгоспу з питань охорони праці.

   11 квітня 2018 року відбулося навчання та перевірка знань з питань охорони праці посадових осіб ДП "Золочівське лісове господарство.

   У вступному слові головний спеціаліст з охорони праці Токар О.М. подякував присутнім за роботу з питань охорони праці та побажав підвищувати свій кваліфікаційний рівень та дотримуватись вимог безпеки праці на виробництві.

   Головний спеціаліст відділу лісових ресурсів машин та технологій Львівського ОУЛМГ Степанишин В.М. обговорив основні причини настання нещасних випадків, які сталися з працівниками галузі у 2017 році.

   Гоовний спеціаліст відділу нагляду в АПК та СКС інспекції праці Джиджула Ю.І. розказав про нововведення з питань розробки та затвердження інструкції з охорони праці, про зміни до нормативних актів з питань охорони праці.

   Головний інженер ДП "Золочівське лісове господарство " Мельницький В.Т. нагадав присутнім основні вимоги Системи управління охороною праці та ризиками, яка функціонує на підприємстві. Основний акцент було зроблено на основних виробничих ризиках для працівників лісового господарства.

   Головний лісничий ДП "Золочівське лісове господарство" Повзанюк І.М. звернув увагу на дотримання вимог пожежної безпеки в лісі.

 

   Працівнки підприємства мали можливість задати свої питання комісії з перевірки знань та отримати фахові відповіді.

   Після цього, було проведено перевірку знань працівників ДП "Золочівське лісове господарство" з питань охорони праці щодо знань нормативно-правових актів з охорони праці.

Переглядів: 380 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту