Четвер, 25.04.2024, 14:10
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


11:23
Шахраї обманюють людей, продаючи дрова

З наближенням опалювального сезону, актуалізувалася проблема шахрайських схем продажу паливних дров. Зокрема, у ДП "Самбірський лісгосп" повідомляють, що останнім часом звернення громадян щодо цієї проблеми почастішали.

У телефонній розмові шахраї пропонують покупцю перерахувати гроші, так би мовити «завдаток» на банківську карту, після чого обіцяють привезти дрова аж до самого подвір’я. І все це за нібито дуже вигідними цінами - суттєво нижчими, аніж пропонує лісгосп. У результаті людина залишається і без грошей і без дров.

Лісівники закликають усіх бути уважними і обережними, щоб, прагнучи зекономити, не залишитися ні з чим. Офіційно алгоритм купівлі паливних дров у лісового підприємства такий:

У лісгоспі чи лісництві слід написати заяву на потрібну кількість паливних дров. Далі отримуєте квитанцію, яку слід оплатити в касі банку. Після цього вашу заявку вносять у базу «електронний облік деревини» і тоді за своїм ідентифікаційним номером ви можете легально отримати заготовлені дрова.

Для прикладу, 1 м. куб. заготовлених паливних дров з твердих порід з верхнього складу в Самбірському лісгоспі для населення обійдеться у 702 грн. з ПДВ. Вартість хвойних дров трохи нижча.

Переглядів: 371 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту