Субота, 20.04.2024, 02:19
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


09:07
У Сколівських бескидах виростили більше 3 з половиною тисяч саджанців І вже готуються до новорічно-різдв'яного сезону

Для лісівників осінь – це пора заготівлі та висівання насіння головних лісоутворюючих порід і підведення підсумків роботи за вегетаційний період. У Національному природному парку "Сколівські Бескиди", зокрема, проводять інвентаризацію та атестацію лісокультурних об’єктів і планують заходи на наступний рік для покращення їхнього стану.

На лісових розсадниках Національного природного парку виростили 3,558 тис.шт. саджанців лісових і декоративних порід. Завдяки правильному догляду вони в гарному стані і мають хорошу приживлюваність.

Також тут провели роботи із обстеження та відведення ділянок лісу під різні види рубок, для виявлення вогнищ хвороб і шкідників лісу.

У парку поступово заповнюються сіном, кормовими віниками, коренеплодами та зерновими кормами годівниці для оленів, козуль, зубрів.

Традиційно в цю пору проводять і осінні планові ревізії обходів для контролю збереження лісів і майна та перевірки роботи лісової охорони, якості лісовідновлювальних та інших лісогосподарських заходів.

Наближається Новий рік та Різдвяні свята - період особливої уваги до охорони хвойних молодняків від самовільних вирубок - у НПП готуються у до нього - посилюють охорону місць з хвойними насадженнями.

Переглядів: 255 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту