П`ятниця, 19.04.2024, 02:24
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


14:23
Весна – гаряча та продуктивна пора для лісівників

Весна – гаряча та продуктивна пора для лісівників

 

Природа – будинок, у якому живе людина.

Дмитро Лихачов

         Згідно з християнським ученням Людину Бог створив на шостий день і наказав їй дбати про все створене Ним до цього часу. Давні люди так і чинили. Тепер дуже часто ми мусимо нагадувати самі собі, що в нашій домівці під назвою Земля має бути лад і процвітання. А що може краще прикрасити будь-яке помешкання? Звісно ж це найрізноманітніші представники флори, котрі в руках умілого господаря перетворюють дім на чудову оранжерею.

         Щорічно ДП „Золочівський лісгосп” проводить  акцію „Майбутнє лісу в твоїх руках”. Цьогоріч у межах цієї акції було організовано садіння лісових культур у Нестюківському лісництві   кварталі 34 виділі 41,1 на площі 1 га.

До акції долучилися студенти Поморянського професійного ліцею,   голова    Золочівської    районної    державної    адміністрації  В.Й. Недзельський, заступник голови РДА І.М. Нижник, заступник голови районної ради А.В. Леськів, депутат районної ради В.А. Ляшовський, голова Бібщанської сільської ради  А.О. Туркевич, працівники Нестюківського лісництва й адміністрація „Золочівського лісгоспу”.

Під час цього еко-заходу висадили саджанці дуба звичайного на площі один гектар. Колектив ДП „Золочівського лісгоспу” висловлює велику вдячність усім учасникам, котрі долучилися до акції „Майбутнє лісу в твоїх руках”.

Віримо, що з легкої руки небайдужих людей наша спільна домівка, наш рідний  край, стане кращою та ошатнішою для нас і майбутніх поколінь.

 

 

Інженер лісових культур

В. В. Тихонький

 

Переглядів: 374 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Меню сайту