Вівторок, 30.04.2024, 08:50
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


Оголошення

        ДП «Золочівський лісгосп» проводить реалізацію твердолистяних дров паливних населенню з доставкою в межах району (до 15км). Ціна дров 1-ї машини з доставкою:

  • 1470 грн. (4,9 кбм)
  • 1680 грн. (5,6 кбм)

Довідка за телефоном 0673720186       

         Не купляйте дров у випадкових людей без документів! Купляючи дрова у нас ви робите свій внесок у розвиток України та лісового господарства.

Збережемо ліс разом!

Круть Р.Р. Директор ДП "Золочівський лісгосп"

Переглядів: 408 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 14.08.2014

НЕ СМІТІТЬ У ЛІСІ!!!

     Стихійні сміттєзвалища – одна з найбільших проблем сьогодення. Особливо від цього потерпають ліси. Адже у місцях масового відпочинку, навіть у віддалених куточках, скрізь видно сліди варварства і неохайності: папір, поліетилен, пластик, консервні банки, чорні плями багаття, різні виробничі і побутові відходи. До речі, бляшана консервна банка повністю зникає лише через 100 років, алюмінієва – 500, а поліетилен – 250 років.

     Навіщо вивозити сміття на спеціальне сміттєзвалище і платити за це гроші, якщо можна просто викинути його в лісі абсолютно задарма? Напевно, цим керуються  люди, які своїми діями перетворюють ліси у стихійні сміттєві звалища.

     Для того, щоб знищити ліс, не обов’язково його вируб ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 14.08.2014

         Пожежонебезпечний період

      У спекотні літні дні, погодні умови сприяють для відпочинку населення на природі. Більшість жителів міст та сіл виїжджають у ліс. На жаль, на відпочинку громадяни забувають про правила поведінки у лісі, тим самим спричиняючи пожежі. Відпочиваючи на природі, не забувайте про правила поведінки в лісі, особливо при поводженні з вогнем. Для того щоб попередити пожежу в лісі не залишайте багаття під кронами дерев, не кидайте не загашені цигарки та сірники, не засмічуйте ліс побутовими відходами.

    Користуючись нагодою, нагадуємо, що КУпАП за порушення вимог пожежної безпеки в лісах України передбачена адміністративна відповідальність згідно ст..77 КупАП. Державна лісова охорона ДП «Золочівський лісгосп» закликає кожного ме ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 14.08.2014

Меню сайту