П`ятниця, 03.05.2024, 23:11
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


Праця лісівників у сучасних умовах є важкою, але  завдяки стабільній роботі підприємств лісової галузі Львівської області  вчасно та в повному обсязі сплачуються податки до бюджетів різних рівнів.

Податки для держави - один з основних результатів роботи підприємств. Від суми податків, сплачених до місцевих бюджетів, залежить чи отримають вчителі та медики заробітну плату, чи буде проведено ремонт доріг, чи буде забезпечено освітлення в населених пунктах. Від сплати податків, які надходять у державний бюджет, залежить чи буде профінансована армія.

Лише за шість місяців 2019 року державними лісогосподарськими підприємствами  Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства до бюджетів усіх рівнів сплачено 183,27 млн. гривень податків та зборів.

Так у 1 півріччі 2019 року на кожен кубометр реалізованої деревин ... Читати далі »

Переглядів: 256 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 22.07.2019 | Коментарі (0)

Проект по створенню сучасного розсадницького комплексу із вирощування лісових порід із закритою кореневою системою у державному підприємстві «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» переходить на завершальний етап. Так, станом на середину липня 2019 року, завершуються роботи по влаштуванню третьої теплиці, інстальовано п’ять поливальних рамп на полях дорощування, а також на завершенні роботи по реконструкції цеху для пакування садивного матеріалу.

Восени минулого року було інстальовано першу в Україні роботизовану лінію висіву лісового насіння шведської компанії ВСС.

21 березня 2019 року у Міжнародний день лісів у тестовому режимі було здійснено перший посів, а 26 червня – другий.

... Читати далі »

Переглядів: 274 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 22.07.2019 | Коментарі (0)

Меню сайту