Неділя, 12.05.2024, 17:46
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


Щорічно лісові пожежі завдають непоправного збитку природі і державі. Найбільша кількість пожеж, як правило, припадає на весняно-літній період. У вихідні й святкові дні ліс відвідує велика кількість людей, що призводить до різкого зростання джерел вогню.

Шановні громадяни ! Дотримуйтесь правил поведінки у лісі!

Утримуйтесь від розведення вогнища у лісі.

Якщо розпалити вогнище вкрай необхідно:

- розпалюйте вогнище, по можливості, на місці попереднього;

- місце розпалювання вогню розчищайте від сухої трави, листя, гілля та іншого лісового сміття, обкладіть це місце камінням або обсипте землею (піском);

- не залишайте вогнище без нагляду;

- коли залишаєте місце відпочинку, обов’язково заливайте вогнище водою або засипайте піском, переконайтесь, що вогонь повністю загашено;

- кинуті порожні пляшки, непогашені сірники, цигарки можуть стати причиною загорання сухої трави та, як наслідок, пожежі.

Категорично забо ... Читати далі »

Переглядів: 217 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 08.04.2020

Шановні громадяни — відвідувачі лісу!

Під час відпочинку в лісі чи збиранні грибів дотримуйтесь культури поведінки в лісі. Не залишайте побутового сміття і відходів.

За засмічення лісів згідно статті 73 КУпАП передбачено штраф для громадян від 425грн. до 850 грн., для посадових осіб від 850 грн. до 1190 грн.

Громадяни, дотримуйтесь правил поведінки в лісі!!!

 

Повзанюк І.М.— Головний лісничий ДП «Золочівське лісове господарство»

Переглядів: 230 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 08.04.2020

 

У зв’язку з численними зверненнями громадян щодо тимчасової заборони відвідування населенням лісових масивів, Львівське ОУЛМГ інформує наступне.

Вводячи зазначене обмеження, лісівники Львівщини керувалися двома чинниками, а саме:

загрозою масового поширення коронавірусної інфекції;

загрозою знищення лісів від пожеж.

Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби Уряд запровадив більш жорсткі заходи безпеки на період карантину – до 24 квітня 2020 року.

Відповідні зміни до постанови №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на засіданні Кабінету Міністрів.

З метою унеможливлення поширення коронавірусної хвороби пропонується за ... Читати далі »

Переглядів: 219 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 08.04.2020

Львівське обласне управління лісового та мисливського висловлює Вам подяку за те, що прислухались до нашого звернення і утримались від відвідування зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон  на території держлісфонду, торфовищ, в’їзду до них транспортних засобів. Якщо порівняти з минулими вихідними то кількість відпочиваючих зменшилась в рази. Завдяки цьому  в держлісфонді не виникало лісових пожеж. Бо коли виникають лісові пожежі то до їх гасіння залучаються сили і засоби державної лісової охорони і ДСНС у Львівській області, особовий склад яких наражається на небезпеку та тягне за собою матеріальні витрати. Також в цей час можуть виникнути, не дай Боже, пожежі і в наших з Вами оселях і тоді не буде кому їх гасити.

Пожежа знищує все живе: комах, птахів, звірів. У повітря викидається велика кількість отруйних речовин. Не ... Читати далі »

Переглядів: 253 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 08.04.2020

Праця лісівників  є важкою, але,  завдячуючи роботі підприємств лісової галузі Львівської області,   бюджети різних рівнів отримують доходи, з яких фінансуються програми соціально-економічного розвитку (будуються дороги, школи, лікарні…), виплачується заробітна плата бюджетникам, фінансується армія і безпека держави, пенсії та заходи боротьби з коронавірусом.

Податки для держави - один з основних результатів роботи підприємств. За 1 квартал 2020 року державними лісогосподарськими підприємствами  Львівської області до бюджетів усіх рівнів сплачено 88,1 млн. гривень податків та зборів.

До державного бюджету сплачено 44,0 млн. грн., до місцевих бюджетів (районні, ОТГ, сільради) сплачено 26,8 млн. грн, Єдиного соціального внеску сплачено 17,2 ... Читати далі »

Переглядів: 225 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 08.04.2020

Меню сайту