Середа, 24.04.2024, 20:21
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


Лісівники Львівщини окреслили основні напрямки діяльності та завдання на 2022 рік

Сьогодні у обласному управлінні відбулось перше у цьому році засідання колегії, яке провів начальник Анатолій Дейнека за участі членів колегії, директорів державних лісогосподарських підприємств.

Розпочалося засідання з виступу голови колегії про основні завдання у 2022 році, які стоять перед лісовою галуззю України, про що йшлося на колегії Держлісагентства 27 січня 2022 року.

Про ключові напрямки та завдання по Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства щодо забезпечення охорони, захисту, відтворення лісів, підвищення їх продуктивності поінформували колегію начальник управління Анатолій Дейнека, його заступники та начальники структурних підрозділів управління.

... Читати далі »
Переглядів: 141 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 31.01.2022 | Коментарі (0)

Хочемо розвіяти сумніви щодо можливої приватизації лісу.

Держлісагентство вважає, що ліси державної форми власності повинні перебувати виключно в державній власності.

Відповідно до статті 16 та 17 Лісового кодексу України ліси на землях державної власності для ведення лісового господарства без встановлення строку надаються у постійне користування спеціалізованим державним лісогосподарським підприємствам, іншим державним підприємствам, установам та організаціям, у яких створено спеціалізовані лісогосподарські підрозділи.

Ліси на землях державної власності, спеціалізовані лісогосподарські підприємства не є об’єктами державно-приватного партнерства згідно із Законом України «Про державно-приватне партнерство», зокрема об’єктами концесії згідно із Законом України «Про концесію».< ... Читати далі »

Переглядів: 141 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 31.01.2022 | Коментарі (0)

Меню сайту