Субота, 27.04.2024, 10:05
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


09:16
Цікава поїздка

Цікава поїздка

Минулого тижня група працівників лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ відвідала завод по виробництву трелювальних тракторів ЛКТ в м. Трстена (Словаччина). Відвідини відбулись на запрошення фірми «MARTIMEX ALFA», яка входить в «MARTIMEX GRUP».

Словацькі колеги розповіли нам про нові розробки заводу, ознайомили з виробничими потужностями підприємства. Підприємство оснащене сучасними металообробними роботами, які дозволяють виготовляти на високому рівні необхідні комплектуючі до техніки.

На даний момент завод випускає лінійку трелювальних тракторів потужністю 85 кВт (116 к. с. ), 93 кВт ( 127 к. с.) та 108 кВт (147 к. с.), це відповідно трелювальні трактори ЛКТ – 81, ЛКТ – 82 та ЛКТ – 150.

Трелювальні трактори – це сучасні скідери, які укомплектовані європейськими двигунами JCB Ecomax, або IVECO; мостами NAF, гідростатичною трансмісією SAUER – DANFOSS та іншими комплектуючими відомих фірм, що дає трактору високу надійність в роботі. 

Словацькі колеги показали роботу трелювальної техніки в реальних лісових умовах. Українські лісівники мали можливість поспілкуватись і з виробниками техніки та безпосередньо з тими, хто її експлуатує.

Наша делегація залишилась задоволеною зустрічами, побаченим на заводі та в лісі. Кожен керівник лісогосподарського підприємства буде самостійно приймати рішення щодо придбання необхідної техніки.

Відділ лісових ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ

  

Переглядів: 367 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту