Субота, 27.04.2024, 18:59
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


10:42
День лісу

Посеред лісу та весни ми стільки бачили краси…

         Важко не погодитися зі словами лісівника та поета Володимира Бондаренка. Усім з дитинства відомо, що ліс це легені планети, без яких наше життя на Землі було б неможливим. Актуальність збереження лісових насаджень настільки велика, що в світовому календарі важливих подій є навіть День, присвячений лісу. Всесвітній день лісу на планеті Земля відзначають щороку 21 березня, по-різному, у кожному її куточку. Здебільшого людство у цей день намагається провести заходи, спрямовані на збереження, відновлення чи збільшення площ лісових масивів.    

План проведення заходів у рамках Акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" по ДП "Золочівський лісгосп" 2016 року http://zolochiv-dlg.at.ua/news/majbutne_lisu_u_tvojikh_rukakh/2016-03-18-260

             Людину пам’ятають за її вчинками, а, отже, варто робити лише добрі справи. Насадження, догляд і збереження молодого лісу ─ це лише невеличка часточка того добра, яке може зробити кожен із нас. Пригадаймо, як гарно, свіжо, здорово й корисно прогулятися лісом, скільки щедрих дарів природи знаходиться саме в лісі, а як спокійно стає на душі від його величної краси. Ми просто зобов’язані зберегти ліс для майбутніх поколінь, щоб і в них була можливість насолодитися цим унікальним витвором Природи.

 

 

Тихонький В.В. - інженер лісових культур по ДП "Золочівське лісове господарство"

 

Переглядів: 350 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту