П`ятниця, 26.04.2024, 08:21
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


15:18
Долучились до акції

Весна для лісівників непроста, але прекрасна пора. Зараз як ніколи, відчувається особлива значущість лісу для всіх, без винятку, мешканців нашого краю. І надзвичайно приємно, що до традиційної лісівничої акції, яка проводиться, перш за все, з виховною метою, радо долучаються усі.

До акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» у Пеняківському лісництві долучилися школярі Голубицької, Маркопільської та Підкамінської шкіл. У рамкаї акції було посаджено лісові культури у кв. вид. площею га. Насамперед, лісничий Пеняківського лісництва Чаплій А.В. ознайомив учасників акції із технологією створення лісових культур, схемою посадки, школярі дізналися від нього багато нового про корисні властивості лісу, його функції як для людини так і для планети. За кілька годин вмілими руками учнів, разом із працівниками лісової охорони, вже були посаджені у підготовлений грунт молоді дуби та ялини.

Працівники лісництва подякували школярам за участь у створенні молодих насаджень.

Подяка була із двох сторін: лісівники дякували школярам за участь у створенні молодих насаджень, а школярі – за довіру до участі в акції та за можливість спілкування з лісівниками щодо самого поняття «ЛІС». Усі, вкотре, збагатилися гарними враженнями.

ДП "Золоячівське лісове господарство"

відділ лісового господарства

Переглядів: 270 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту