Середа, 01.05.2024, 15:07
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


13:51
Ліс ─ легені планети, а діти ─ її майбутнє

Ліс ─ легені планети, а діти ─ її майбутнє

         Кожен свідомий громадянин нашої держави просто зобов’язаний дбати про дітей, котрі обділені батьківською любов’ю та піклуванням. Лише ледачі та байдужі люди не можуть придумати способу допомоги. Будь-хто може зробити добру справу, адже для цього не потрібно великих матеріальних затрат, потрібне лише бажання.

Великим бажанням допомогти діткам сиротам та дітям, що позбавлені батьківського піклування були сповнені жителі села Сасова Золочівського району та працівники Сасівського лісництва. Вони є добрими сусідами для дитячого будинку ,,Рідний дім”, що знаходиться саме в їхньому селі. На цей раз селяни проявили свою турботу про сиротинець, долучившись до акції ,,Майбутнє лісу в твоїх руках”. 

У межах цієї акції 2 квітня було проведено заходи щодо озеленення території ,,Рідного дому”. До акції долучилися працівники ДП ,,Золочівський лісгосп”. Участь у такій добрій справі, як збільшення кількості зелених насаджень на планеті Земля, звичайно ж, приймали вихованці та колектив сиротинця. Посадили 10 кущів самшиту вічнозеленого, 5 кипарисовиків горіхоплідних і два ялівці козацьких. 

Незважаючи на погодні капризи весни, акція пройшла вдало. Сніг і холодний вітер не страшні саджанцям, котрі зігріті людським добром, теплом і милосердям. Слід пам’ятати, що кожна добра справа повернеться до нас сторицею. 

Інженер лісових культур

Тихонький В.В.

Переглядів: 494 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Меню сайту