Субота, 20.04.2024, 17:32
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


21:17
Лісовичок

На Львівщині відкрився перший 

«Лісовичок»

Днями відбулось урочисте відкриття першого на Львівщині спеціалізованого магазину «Лісовичок», який розпочав  свою роботу обабіч траси Львів-Ковель с. В’язове Жовківського району, поблизу контори В'язівського лісництва ДП «Жовківське лісове господарство». 

У відкритті «Лісовичка» 12 липня 2013 року взяли участь начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Тирчик А.Б., адміністрація ДП «Жовківське лісове господарство», священник Української Автокефальної церкви Святого Лазаря у м. Жовква отець Петро та місцеві жителі Жовківщини.

У вітальному слові начальник Львівського ОУЛМГ Тирчик А.Б. подякував колективу ДП «Жовківське лісове господарсто» за результативну роботу та гарний старт, адже найближчим часом ще 4 торгівельні магазини мережі «Лісовичок» відкриються і у інших районах Львівщини. Цього дня, керівник обласного управління здійснив першу покупку у магазині «Лісовичок» та побажав колегам плідної праці та вдячних покупців в майбутньому.

За словами директора ДП «Жовківське лісове господарство» Колісника Р.Б., відкриття торгівельного магазину «Лісовичок» є новим напрямком роботи, який надасть можливість отримувати додаткові кошти для підприємства, тому  найближчим часом планується розширити асортимент лісової продукції та товарів народного споживання.

Вже сьогодні, у «Лісовичку» всі охочі можуть придбати: дрова колоті, віники банні, більше 30 різних видів та форм садивного матеріалу дерев та декоративних кущів для потреб озеленення: ялина срібляста, кипарисовик, туя західна, ялівець, тис ягідний, бересклет, спірея, жимолость, вейгела, форзиція. На полицях магазину запропоновано широкий асортимент консервованої та лісової продукції: плодово-ягідні джеми і варення, гриби сушені та мариновані, березовий сік, мед та трав’яні чаї.

В сучасних умовах покупці стають дедалі вимогливішими до якості товарів та рівня сервісу, тому перевага магазину «Лісовичок» – це гостинність лісівників, помірні ціни, і що найважливіше, натуральна якісна продукція – дари лісів нашого краю.

Переглядів: 941 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Меню сайту