П`ятниця, 03.05.2024, 10:43
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


10:35
Наказ

              

                  ЛЬВІВСЬКЕ ОБЛАСНЕ УПРАВЛІННЯ ЛІСОВОГО ТА                      МИСЛИВСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

ДП «ЗОЛОЧІВСЬКИЙ ЛІСГОСП»

НАКАЗ

Від «18» січня 2016 р                       м.Золочів                                                  № 12

 

« Про проведення обліку мисливської фауни

 в 2016 р. та підготовку проектів лімітів

 використання мисливських тварин у сезоні

 полювання 2016-2017 р.р.»

 

 На виконання статей 6, 16, 30, 37,42 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», ст.ст. 34, 37, 56, 59 Закону України «Про тваринний світ» та Інструкції щодо застосування порядку встановлення лімітів використання диких тварин, віднесених до природніх ресурсів загальнодержавного значення з метою здійснення контролю за проведенням первинних обліків чисельності мисливської фауни та раціонального використання державного мисливського фонду в угіддях ДП «Золочівське ЛГ» ,-

НАКАЗУЮ:

 

1. Закріпити провідного районного мисливствознавця Легоцького Р. Л. за здійсненням контролю та проведенням обліків в наступних угіддях :

 - Золочівського р/р УТМР, Золочівське ТміР «Лісівник», ДП «Бібрський лісгосп», ДП «Золочівський лісгосп», ПП «Біон», ТзОВ «Золота липа», ТзОВ МГ «Ватра Плюс», ТзОВ МГ «Надбужжя».

 2. Провідному районному мисливствознавцю Золочівського району проконтролювати організацію та проведення обліків чисельності основних видів фауни за закріпленими користувачами мисливських угідь, суворого дотримання методичних та практичних рекомендацій, щодо проведення обліків.

 3 . Облік мисливських тварин в лісових угіддях проводити методом шумового прогону на пробних площах і подвійним картуванням слідів по кварталах.

 3.1. Додатково проводити облік копитних видів звірів на місцях підгодівлі, їх структури популяції для визначення співвідношення за статтю та віком.

 3.2. В польових угіддях, облік зайців-русаків та сірих куріпок проводити на пробних площах маршрутним методом та за даними спостережень мисливців в дні проведення полювань.

 3.3. Облік малочисельних червонокнижних видів проводити анкетно-опитовим методом.

 3.4. За п’ять днів перед проведенням обліків, подати до Львівського ОУЛМГ і Держуправлуння ОНПС у Львівській обл. графіки проведення обліків, вказуючи дати, місця та способи проведення обліків, відповідальних осіб за їх проведення, місця збору обліковців.

 3.5. Облік мисливських тварин проводити в присутності відповідального спеціаліста Львівського ОУЛМГ Кушки Б.В.

 3.6. Забезпечити своєчасне, до 15 лютого 2016 року, представлення матеріалів обліку в Львівське ОУЛМГ.

 3.7. В термін до 18 лютого 2015 року подати на погодження в Львівське ОУЛМГ розроблені проекти використання диких парнокопитних та хутрових звірів, віднесених до природоохоронних ресурсів загальнодержавного значення в мисливському сезоні 2016-2017р.р.

 4. В травні - червні місяці 2016 року провести облік мисливських видів звірів на норах (лисиця, борсук). До 26 червня 2016 року опрацювати результати обліків, незалежно та своєчасно оформлені первинні матеріали обліку та проекти пропускної спроможності мисливських угідь надати Львівському

 5. В липні місяці 2016 року провести облік мисливських водоплавних видів птахів, куликів та голубів та до 17 липня 2016 року опрацювати результати обліків, належно та своєчасно оформлені первинні матеріали обліку надати Львівському ОУЛМГ.

 6. При представлені первинного обліку подавати матеріали мисливського впорядкування господарства.

 7. Контроль за виконанням даного наказу положити на головного лісничого Повзанюка І.М.

 

Директор ДП «Золочівський лісгосп»                                            Круть Р.Р.

 

Вик. Легоцький Р.Л.

Переглядів: 645 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту