Неділя, 28.04.2024, 16:04
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


11:34
Не смітіть у лісі!

Не смітіть у лісі!

    Чисто там, де не смітять, а не там де прибирають. Ця прописна істина, нажаль, актуальна . Купа недопалків чи целофанових кульків здатна зіпсувати, навіть, наймальовничіші пейзажі. Навіщо вивозити сміття на спеціальне звалище і платити за це гроші, якщо можна просто викинути його в ліс абсолютно задарма? Напевно, цим керуються люди, які своїми діями перетворюють ліси у стихійні сміттєві звалища.

  Працівниками лісової охорони Зозулівського лісництва ДП «Золочівський лісгосп»   спільно з органами місцевого самоврядування              с. Єлиховичі  та за участі небайдужих жителів  16-18 березня 2016року  проведено  прибирання лісових масивів  у кварталі 5 та 30 Зозулівського лісництва та територій, які примикають до даних  масивів,  в околицях с. Єлиховичі та вздовж автодороги  Єлиховичі- Сасів та Єлиховичі-Зозулі. Під час  заходу було ліквідовано  несанкціоновані сміттєзвалища,  а зібране сміття  в кількості  8 тракторних причепів вивезено на  міський  сміттєпереробний завод.

Для того, щоби стало чистіше  в лісі, на березі озера тощо, потрібно перестати смітити!  Не залишати сміття після себе, не викидати його на узбіччі! Навчати  своїх дітей правильного ставлення до природи, бо її вже майже не залишилося.

 Будьте людьми, бо завтра вам не буде де погуляти з дітьми.  Тож почнімо із себе   Не смітіть у лісі!!!  

Кіляр О.В. - Лісничий Зозулівського ДП "Золочівське лісове господарство" 

Переглядів: 311 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту