Четвер, 02.05.2024, 19:34
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


11:02
Обговорення в с/р

Триває обговорення в сільських радах і інформування місцевих громад на території діяльності  ДП „Золочівський лісгосп” про   лісогосподарські заходи заплановані на 2017 рік.

 

   На виконання рішення Львівської обласної ради від 16 лютого 2016 року № 77 „Про запровадження механізмів громадського контролю за використанням та відтворенням лісових ресурсів області” працівники лісництв ДП „Золочівський лісгосп” проводять зустрічі з представниками місцевої влади та безпосередньо з громадами сіл, на яких доводять  та обговорюють плани лісогосподарських робіт на 2017 рік.

   З цією метою по підприємству розроблено орієнтовний Календарний  план обговорень з місцевими громадами запланованих на 2017 рік рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів лісництвами

ДП „Золочівський лісгосп”.

   Також обговорюються і інші лісівничо – господарські заходи, які цікавлять місцеве населення, зокрема це стосується питань охорони і захисту лісу та порядку реалізації лісопродукції для населення.

   Нагадуємо, що вся інформація про рубки лісу є у відкритому доступі. З нею можна ознайомитися на сайті ДП „Золочівський лісгосп”.

 

 

     Провідний інженер охорони і захисту лісу

     ДП „Золочівський лісгосп”                                                                 Гнатяк Б.Й.

Переглядів: 328 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Меню сайту