Середа, 01.05.2024, 21:29
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


15:25
Підсумки акції ,,Майбутнє лісу у твоїх руках ”

Підсумки акції ,,Майбутнє лісу у твоїх руках ”

Ну от і добігла кінця акція ,,Майбутнє лісу у твоїх руках ” ─ настав час підбивати підсумки. Недарма в народі кажуть, що кожна справа своїм завершенням славна. А завершення у нас вийшло чудове: мети досягнуто, завдання виконані, чого ще можна бажати?

         У межах акції було проведено цілу низку заходів, спрямованих на збереження, відновлення та збільшення зелених насаджень. Головною метою всіх заходів було залучити до акції наших дітей, адже саме за ними майбутнє планети Земля. Вихованці ,,Рідного дому ” та Золочівського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів із великим ентузіазмом долучилися до акції. Діти з радістю саджали саджанці майбутніх дерев, а також отримали змогу переосмислити вагомість лісу в житті людей.

         У всіх заходах акції ,,Майбутнє лісу у твоїх руках ” важливу роль відіграли Білокамінське та Зозулівське ,,Шкільні лісництва ”. Учасники цих гуртків отримали новий для себе, актуальний для сьогодення і цікавий для всіх досвід із висаджування лісових культур. Такі практичні заняття на свіжому повітрі були надзвичайно корисними для їхнього здоров’я та значно розширили їхній кругозір.

         До акції також долучилися очільники районної влади та сільські голови на місцях проведення акції ,,Майбутнє лісу у твоїх руках ”. Не стояли осторонь такої благородної справи і громадяни сіл, де проходили заходи. Їхня громадянська позиція допомоги та підтримки Золочівського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів і районного сиротинця ,,Рідний дім ” заслуговує найвищої похвали. Своїм добрим прикладом небайдужості сільські громади  вселили віру та надію в серця дітей.

         Увесь посадковий матеріал, а також цінні поради стосовно висаджування саджанців і подальшого догляду за ними, були надані працівниками ДП ,,Золочівський лісгосп ”.

         Слід пам’ятати, що про майбутнє лісу, а разом із ним і наше майбутнє, потрібно дбати не лише під час отаких прекрасних акцій, але й після їхнього закінчення. Наш обов’язок перед Землею бути для неї добрими господарями, а не бездумними користувачами!

 

Інженер лісових культур

Тихонький В. В. 

Переглядів: 482 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Меню сайту