Субота, 27.04.2024, 19:44
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


16:00
Про хіт акції ,,Майбутнє лісу у твоїх руках”

Про хіт акції ,,Майбутнє лісу у твоїх руках”

Уже не перший рік навесні ДП ,,Золочівський лісгосп” проводить акцію ,,Майбутнє лісу у твоїх руках”, яка  стартувала 21 березня та триватиме до      16 квітня – Дня довкілля. Цей захід не лише допомагає відновлювати площі лісових насаджень, а й виховує у школярів, котрі до цього залучені, екологічну культуру, любов до своєї землі та повагу до праці.  

24 березня у Білокамінському лісництві ДП ,,Золочівський лісгосп”  у межах акції ,,Майбутнє лісу у твоїх руках” відбулася посадка лісових культур у кварталі 45, виділі 10. Посадку лісових насаджень проводили на площі 1,4 га. За таку корисну справу взялися  учні Білокамінського шкільного лісництва. Висаджували сосну звичайну. До робіт, звичайно ж, долучилися і місцеві жителі.

    Людину пам’ятають за її вчинками, а, отже, варто робити лише добрі справи. Насадження, догляд і збереження молодого лісу ─ це лише невеличка часточка того добра, яке може зробити кожен із нас. Пригадаймо, як гарно, свіжо, здорово й корисно прогулятися лісом, скільки щедрих дарів природи знаходиться саме в лісі, а як спокійно стає на душі від його величної краси. Ми просто зобов’язані зберегти ліс для майбутніх поколінь, щоб і в них була можливість насолодитися цим унікальним витвором Природи.

 Тихонький В.В. -інженер лісових культур ДП "Золочівське лісове господарство"

 

 

Переглядів: 401 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту