Середа, 01.05.2024, 03:16
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


10:17
Спростування до публікації

     Спростування до публікації

   10 травня 2016 року на шпальтах інтернет видання «Zaxid.net» було розміщено статтю «Усі працівники лісгоспу у Золочівському районі звільнились з роботи напередодні перевірки» авторства п. Ірини Скіць.

(http://zaxid.net/news/showNews.do?usi_pratsivniki_lisgospu_u_zolochivskomu_rayoni_zvilnilis_z_roboti_naperedodni_perevirki&objectId=1391299)

Викладаємо цитату з тексту: «Усі працівники Білокамінського лісництва ДП «Золочівський лісгосп» звільнились із роботи, дізнавшись, що Державна екологічна інспекція у Львівській області проводитиме перевірку у їхньому лісництві. Про це ZAXID.NET розповів начальник екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич.

На сайті ДП «Золочівський лісгосп» вказано, що у Білокамінському лісництві працює троє людей - лісничий, його помічник та бухгалтер. Площа лісництва - 3786 га.»

     ДП «Золочівський лісгосп» , структурним підрозділом якого є Білокамінське лісництво» вкрай обурене даною публікацією, інформація в якій, що стосується ДП «Золочівський лісгосп», є цілком неправдивою. Так жодних працівників за останній період звільнено не було, також ніхто з працівників не звільнявся. При чому перевірок екологічної інспекції останнім часом на території підприємства не проводилось, планова перевірка екологічною інспекцією запланована на осінь 2016 року.

     Відповідно стає незрозумілим звідки автор публікації почерпнула такі дані, або принаймі не перевірила достовірність інформації.

     Виходячи з вищенаведеного ДП «Золочівський лісгосп» звертається до видання «Zaxid.net» з вимогою спростувати неправдиву та таку, що наносить шкоду діловій репутації державного підприємства інформацію. В противному випадку залишаємо за собою законне право звернутись в правоохоронні органи.

     Також запрошуємо п. Ірину Скіць відвідати підприємство ДП «Золочівський лісгосп» та поспілкуватись з колективом Білокамінського лісництва.

Переглядів: 362 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту