Середа, 01.05.2024, 18:19
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


Про охорону рідкісних рослин, занесених до Червоної книги України

У зв’язку з різкою зміною кліматичних умов, підвищенням середньодобової температури може значно зрости збір, з метою продажу, рідкісних видів ранньоквітучих диких рослин.

На території ДП „Золочівський лісгосп” зростають рідкісні рослини, занесені до Червоної книги України, такі як Підсніжник білосніжний, Підсніжник звичайний, Сон великий, Вовчі ягоди пахучі, Вовчі ягоди Юлії, Анемона дібровна, жовтецева, Купина пахуча, Любка дволиста, Зозулині черевички, Осока нитчата, Сон великий, Білоцвіт весняний, икчівсь татарниколистий, Гронянка півмісяцева, Лунарія ожив ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 15.04.2015

НЕ СМІТІТЬ У ЛІСІ!

           

            Шановні громадяни — відвідувачі лісу!

Під час відпочинку в лісі чи збиранні грибів дотримуйтесь культури поведінки в лісі. Не залишайте побутового сміття і відходів.

За засмічення лісів згідно статті 73 КУпАП передбачено штраф для громадян від 85 до 170 грн., для посадових осіб від 170грн. до 340грн.

Громадяни, дотримуйтесь правил по ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 15.04.2015

Про дотримання правил пожежної безпеки в лісах

До всіх громадян міст і сіл району

Ліс - прекрасне надбання природи.

Запам'ятайте: в період високої пожежної небезпеки в лісі:

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 15.04.2015

Чисте довкілля ─ здорове покоління

     Планета Земля ─ це наша домівка, а збереження її природи та краси ─ обов’язок кожного з нас. Люди повинні пам’ятати, що другої Землі немає, тому потрібно шанувати й оберігати цю. Ці заклики особливо актуальні у День довкілля, який відзначали 9 квітня.

     Цього року до заходів, приурочених до Дня довкілля, долучилися працівники та вихованці Золочівського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, що розташований у Білому Камені. Вирішили провести роботи з благоустрою й озеленення території Центру. Допомагали їм у цьому працівники Білокамінського лісництва ДП ,,Золочівський лісгосп”. Під час робіт із озеленення території було посаджено 10 саджанців самшиту вічнозеленого, 3 шт. кипарисовика, 2 ялівці козацьких, 5 ялини колючі та 10 лип. 

... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 15.04.2015

Меню сайту