Середа, 01.05.2024, 19:54
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


14:32
Чисте довкілля ─ здорове покоління

Чисте довкілля ─ здорове покоління

     Планета Земля ─ це наша домівка, а збереження її природи та краси ─ обов’язок кожного з нас. Люди повинні пам’ятати, що другої Землі немає, тому потрібно шанувати й оберігати цю. Ці заклики особливо актуальні у День довкілля, який відзначали 9 квітня.

     Цього року до заходів, приурочених до Дня довкілля, долучилися працівники та вихованці Золочівського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, що розташований у Білому Камені. Вирішили провести роботи з благоустрою й озеленення території Центру. Допомагали їм у цьому працівники Білокамінського лісництва ДП ,,Золочівський лісгосп”. Під час робіт із озеленення території було посаджено 10 саджанців самшиту вічнозеленого, 3 шт. кипарисовика, 2 ялівці козацьких, 5 ялини колючі та 10 лип. 

Ця акція мала особливе значення для дітей-інвалідів, котрі перебувають на соціальній реабілітації в Центрі, адже кожен із них мав змогу власноруч із допомогою дорослого посадити деревце, зробити маленький і водночас безцінний внесок у збереження нашого довкілля. Діти мали змогу переосмислити всю цінність і важливість чистоти довкілля у нашому житті.

         Не можна забувати, що кожен, від малого й до великого, може вносити свою лепту в збереження довкілля щодня, просто не шкодячи Природі своєю діяльністю!

Інженер лісових культур

Тихонький В.В.

Переглядів: 350 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Меню сайту