Понеділок, 29.04.2024, 04:56
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


Про мораторій на експорт деревини

З 10 жовтня 2015 року набрали чинності зміни до Закону України «Про особливості державного регулювання діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, пов’язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів».

Зміни регламентовані Законом України від 9 квітня 2015 року № 325-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про особливості державного регулювання діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, пов’язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів» щодо тимчасової заборони експорту лісоматеріалів у необробленому вигляді».

 Звертаємо увагу суб’єктів ЗЕД, що тимчасово, строком на 10 років, забороняється вивезення за межі митної території України в митному режимі експорту лісоматеріалів н ... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 23.10.2015 | Коментарі (0)

Всі лісгоспи об’єднають в одну держкомпанію

Про «злочинні й не дуже» ініціативи уряду в галузі регулювання експорту пиломатеріалів та «кругляку»

Державне агентство лісовогогосподарства планує об’єднати всі лісогосподарські підприємства в одну компанію, яка не підлягатиме приватизації.  Про це повідомив голова Держлісагентства Олександр Ковальчук під час колегії в Міністерстві аграрної політики і продовольства. «Ми ініціюємо створення нового державного підприємства лісового господарства України, яке створено з урахуванням концепції реформування лісового та мисливського господарстваУкраїни за рішенням Держлісагентства», — пояснив він.

Ковальчук додав, що директора і головних фахівців такої компанії призначатимуть за відкритим конкурсом. Новій держкомпанії також передадуть функції охоронилісу. При цьому вона не бу ... Читати далі »

Переглядів: 439 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 23.10.2015 | Коментарі (0)

Меню сайту