Понеділок, 29.04.2024, 08:34
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


Завершився процес проведення аукціонних торгів необробленою деревиною у 2019 році. Відбулись останні додаткові торги заготівлі четвертого кварталу. Уже можна підбити підсумки.

Отже, на аукціонні торги у 2019 році лісогосподарськими підприємствами було виставлено 613,4 тис. кбм. необробленої деревини. Це обсяг, що пропонувався до продажу на протязі чотирьох кварталів на основних та додаткових торгах. Торги проводились на базі ТБ «ТСБ «Галконтракт» у формі «торгів з голосу» та електронних торгів.

Результати торгів відображають падіння попиту на оброблені лісоматеріали як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Це стало наслідком наповнення, в першу чергу, європейського ринку дешевою сировиною внаслідок масових усихань хвойних насаджень та великих вітровалів, що пройшли в кінці 2018 на початку 2019 років у Європі.

Ще одним важливим ф ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 17.12.2019

     Ліс є явищем біологічним, складовою частиною ландшафту і біосфери планети. Ліс забезпечує людей деревиною, підтримує стабільність клімату, сприяє збереженню водних і земельних ресурсів, відіграє важливу роль у забезпеченні екологічної рівноваги в природі.

   Напередодні Нового року і Різдвяних свят перед лісовою охороною постає важливе завдання посиленої охорони лісів від самовільних рубок хвойних дерев на новорічні ялинки. Бувають випадки, коли молоді смереки чи сосни вирубують по кілька штук, а які не сподобаються – залишають в лісі. Трапляються випадки, коли зрубують верхівки багаторічних смерек. Такі випадки наносять невиправну шкоду лісу.

   Заготівлю новорічних ялинок у ДП „Золочівськ ... Читати далі »

Переглядів: 253 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 17.12.2019

Меню сайту