П`ятниця, 26.04.2024, 08:34
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


09:08
Двох браконьєрів-варварів затримали на Львівщині

Сьогодні вночі, під час рейду, оперативна група лісової охорони Жовківського лісгоспу затримала двох браконьєрів, які з нарізної зброї «Rossi Rizard» к-30-06 та гладкоствольної рушниці ІЖ-18 к-12 вполювали 4 туші зайця-русака у польових мисливських угіддях Жовківського лісгоспу на території Реклинецької сільської ради

Своїми діями браконьєри нанесли збитків мисливському господарству на суму 32 000 грн. Як повідомили у прес-службі ДП "Жовківський лісгосп", на підприємстві оперативні групи постійно функціонують і охороняють лісові масиви та мисливський фонд і браконьєрство - це не рідкість, однак цей випадок здивував навіть досвідчених працівників - дві тушки зайця були розірвані та розшматовані потужною нарізною кулею. У лісгоспі зазначають, що стріляти в зайців з нарізної зброї «Rossi Rizard» к-30-06 - це варварство.

За фактом затримання на місці події склали протокол про адміністративне порушення правил полювання відповідно до ЗУ «Про мисливське господарство та полювання». Далі протокол передадуть у суд для визначення суми адмінстягнення. У браконьєрів також вилучили зброю та передали її у Сокальський райвідділ поліції для подальшого службового розслідування.

Зазначимо, що відкриття полювання на зайця-русака у законний спосіб стартує уже 25 листопада 2018 року.

Переглядів: 316 | Додав: zolochiv_dlg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту