Субота, 27.04.2024, 05:36
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


8 листопада, відбулося засідання Громадської ради при Львівському ОУЛМГ. Участь у засіданні взяли 44 члени.

Важливим питанням на порядку денному було формування складу і обрання голів чотирьох постійних комісій: Лісового господарства, Зв'язків з громадськістю, Лісопромислового комплексу та Мисливського господарства. Відтак, головою Комісії з лісового господарства обрали Василя Репеха, головою Комісії зі зв'язків з громадськістю - Василя Масюка, головою Комісії з лісопромислового комплексу - Андрія Вовка і головою Комісії з мисливського господарства став Володимир Хомич.

Також члени Громадської ради затвердили Положення про Громадську Раду при Львівському ОУЛМГ, обговорили органіазаційні та робочі питання і проблемні аспекти в організації взаємодії з громадськістю та засобами масової інформації.

... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 14.11.2018 | Коментарі (0)

Сьогодні вночі, під час рейду, оперативна група лісової охорони Жовківського лісгоспу затримала двох браконьєрів, які з нарізної зброї «Rossi Rizard» к-30-06 та гладкоствольної рушниці ІЖ-18 к-12 вполювали 4 туші зайця-русака у польових мисливських угіддях Жовківського лісгоспу на території Реклинецької сільської ради

Своїми діями браконьєри нанесли збитків мисливському господарству на суму 32 000 грн. Як повідомили у прес-службі ДП "Жовківський лісгосп", на підприємстві оперативні групи постійно функціонують і охороняють лісові масиви та мисливський фонд і браконьєрство - це не рідкість, однак цей випадок здивував навіть досвідчених працівників - дві тушки зайця були розірвані та розшматовані потужною нарізною кулею. У лісгоспі зазначають, що стріляти в зайців з нарізної зброї «Rossi Riza ... Читати далі »

Переглядів: 316 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 14.11.2018 | Коментарі (0)

Для лісівників осінь – це пора заготівлі та висівання насіння головних лісоутворюючих порід і підведення підсумків роботи за вегетаційний період. У Національному природному парку "Сколівські Бескиди", зокрема, проводять інвентаризацію та атестацію лісокультурних об’єктів і планують заходи на наступний рік для покращення їхнього стану.

На лісових розсадниках Національного природного парку виростили 3,558 тис.шт. саджанців лісових і декоративних порід. Завдяки правильному догляду вони в гарному стані і мають хорошу приживлюваність.

Також тут провели роботи із обстеження та відведення ділянок лісу під різні види рубок, для виявлення вогнищ хвороб і шкідників лісу.

У парку поступово заповнюються сіном, кормовими віниками, коренеплодами та зерновими кормами годівниці для оленів, козуль, зубрів.

... Читати далі »
Переглядів: 255 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 14.11.2018 | Коментарі (0)

Меню сайту