П`ятниця, 26.04.2024, 03:31
Вітаю Вас Гість | RSS

ДП "Золочівське лісове господарство"


З наближенням опалювального сезону, актуалізувалася проблема шахрайських схем продажу паливних дров. Зокрема, у ДП "Самбірський лісгосп" повідомляють, що останнім часом звернення громадян щодо цієї проблеми почастішали.

У телефонній розмові шахраї пропонують покупцю перерахувати гроші, так би мовити «завдаток» на банківську карту, після чого обіцяють привезти дрова аж до самого подвір’я. І все це за нібито дуже вигідними цінами - суттєво нижчими, аніж пропонує лісгосп. У результаті людина залишається і без грошей і без дров.

Лісівники закликають усіх бути уважними і обережними, щоб, прагнучи зекономити, не залишитися ні з чим. Офіційно алгоритм купівлі паливних дров у лісового підприємства такий:

У лісгоспі чи лісництві слід написати заяву на потрібну кількість паливних дров. Далі отримуєте кв ... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 24.10.2018 | Коментарі (0)

Обсяги поглинутого вуглецю свідчать про ефективність внеску лісового господарства в попередження (пом’якшення) зміни клімату, тому важливою є інвентаризація вуглецю в лісах, - такого висновку дійшли учасники засідання групи експертів з питань адаптації лісів до зміни клімату в рамках процесу «Ліси Європи».

Засідання відбулося 11 жовтня 2018 р. у Міністерстві сільського господарства Угорщини в Будапешті. В ньому взяли участь експерти з різних європейських країн, а також представники міжнародних організацій – Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), Європейської комісії (EC), Європейського лісового інституту (EFI), Європейської асоціації державних лісів (EUSTAFOR), а також секретаріату процесу ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: zolochiv_dlg | Дата: 24.10.2018 | Коментарі (0)

Меню сайту